FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

FAKULTETI I BUJQËSISË

HISTORIKU I FAKULTETIT TE SHKENCAVE TE NATYRËS DHE...

HISTORIKU DHE OBJEKTIVAT E FAKULTETIT TË BUJQËSISË...

HISTORIKU I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË...

HISTORIKU DHE OBJEKTIVAT E FAKULTETIT EKONOMIK...

Qendra drejt suksesit! – Prej Universitetit në karrierë!

...

ProfilVirtual eshte nje rrjet social per studentet e cila eshte e...

Sistemi ESSE3 iu mundeson marrjen e notes online, rregjistrimin ne...

Aktivitete dhe Evente

AMBASADORI GREK LEONIDAS ROKANAS KA ZHVILLUAR NJË LEKSION TE HAPUR ME STUDENTET E EKONOMISE TE UNIVERSITETIT TE KORCES

Ambasadori grek, Leonidas Rokanas ka zhvilluar një leksion të hapur me studentët e ekonomisë të Universitetit të Korçës.

Në këtë takim me studentët shqiptarë, Leonidas Rokanas ka folur për sfidat e ekonomisë Shqiptare në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

H.E. AMBASSADOR MR. LEONIDAS ROKANAS HELD AN OPEN LECTURE TO STUDENTS AT THE UNIVERSITY OF KORCA

H.E.  Ambassador Mr.  Leonidas Rokanas held an open lecture to students at the University of Korca with the topic: "Hellenic Presidency of the council of the EU". He expressed his satisfaction for the participation of students who are the future according to him; he spoke about the EU presidency function and issues of operation.

Internal Quality Assurance Unit Meeting

Internal Quality Assurance Unit Meeting

On 11 April 2014 was held the next meeting of IQAU. At the meeting were representatives of Rectorate.

Among other things they discussed about the contained report elements of ESG 1.2 in the framework of the TEMPUS "ENCHASE" project and "Brainstorming" about so far difficulties encountered in the designing of internal evaluation reports to this standard, as following:

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Në datën 13 Janar 2015 u zhvillua takimi i radhës i Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë. Në këtë takim morën pjesë studentë, pjesë e NjSBC përfaqësues të Rektoratit dhe Këshillit Studentor.

In-House Workshop - Summer Academy

Takimi Post-Summer Academy

Në datën 21 Shtator 2015 NjBSC zhvilloi një takim në kuadër të prezantimit të temave të trajtuara gjatë Akademisë Verore pranë Universitetit “Koblenz Landau” Gjermani. Në takim u diskutua gjithashtu edhe rreth:

  • riorganizimit të programeve të vjetra të studimeve në përputhje me rregullat e reja;
  • nevojave për kërkime në cilësinë e arsimit;
  • prezantimit të programit: “Prezi Presentation Software”.

në përfundim të prezantimeve:

Pages

Subscribe to Front page feed