FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRËS DHE HUMANE NË BASHKËPUNIM ME INSTITUTIN E STUDIMEVE NDËRKOMBËTARE ZHVILLLOI LEKSIONE TË HAPURA NË KUADËR TË JAVËS SË EVROPËS

Në datën 12 Prill 2017,në kuadër të Javës së Evropës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Humane në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Ndërkombëtare kanë organizuar “ Ditën e Akademisë Evropiane”. Në këtë veprimtari, ishin të pranishëm pedagogë e student të këtij fakulteti si edhe zv/drejtori i ISN Jorgji Qirjako. Përgjatë dy ditëve u mbajtën tri leksione të hapura.

“SHQIPTARËT DHE MODELI SOCIAL EVROPIAN”(Mangesitë, pengesat, sfidat, vizionet), nga publicisti dhe shkrimtari Piro Misha.

“MODELI SOCIAL EVROPIAN DHE INTEGRIMI EVROPIAN” nga pedagogia e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, Msc. Maria Dojçe.

“DEMOKRACIA E BRENDSHME E PARTIVE” nga pedagogu i Universitetit “Aleksandër Moisiu” të Durrësit, Rigels Xhemollari.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet