VEPRIMTARITË

KËSHILLIMI I KARRIERËS- REKTORI I UNIVERSITETIT TË KORÇËS PROF. DR. ALI JASHARI I FTUAR NGA STAFI DHE MATURANTËT E KOLEGJIT “PREKA” NË KORÇË

Në datën 16 mars 2018, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Ali Jashari, në kuadër të këshillimit të karrierës, ishte i ftuar nga stafi dhe maturantët e Kolegjit “Preka” në Korçë.

“CBCINNOV 8”- QENDËR INOVACIONI NË UNIKO

Në datën 8 mars 2018, në kuadër të projektit IPA CBC Shqipëri - Maqedoni “Innovation Eco-System in the CBC Area (CBCINNOV8)”, në Universitetin e Korçës, u zhvillua një takim me qëllim ngritjen e Qe

UNIKO BLE TË DREJTËN E ANËTARËSIMIT NË BIBLIOTEKËN DIGJITALE PROQUEST

Prej datës 1 mars 2018, stafit mësimdhënës, studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”, si dhe komunitetit të Korçës, u ofrohet një mundësi e re qasjeje në Bibliotekën Digjitale ProQuest.

U ZHVILLUA CEREMONIA ZYRTARE E PËRURIMIT TË NDËRTESËS SË RE TË UNIVERSITETIT TË KORÇËS

Në datën 9 mars 2018 u zhvillua ceremonia zyrtare e përurimit të ndërtesës së re të Universitetit “Fan S. Noli”.

VLERËSOHET ME CERTIFIKATËN E MIRËNJOHJES PEDAGOGU, DR. ARGJIR BUTKA

Në datën 7 mars 2018, gjatë një veprimtarie në kuadër të ditës së mësuesit, Rektori i Universitetit, prof. dr.

Pages

Subscribe to Front page feed

    

VIDEO GALERIA                                           PROGRAMET PROFESIONALE 
                                                                           2-VJEÇARE 2018-2019
 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com