VEPRIMTARITË

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MIDIS FAKULTETIT FILOZOFIK TË UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS DHE FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË TË UNIVERSITETIT TË KORÇËS

Në datën 15 dhjetor 2017 në sallën e Senatit Akademik u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fakultetit  Filolozofik të Universitetit të Prishtinës dhe Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë

EKSPERTJA BRITANIKE LISA KLEIN, ZHVILLOI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NJË LEKSION TË HAPUR PËR RREGULLOREN E FINANCAVE POLITIKE DHE ZGJEDHORE

Në datën 15 dhjetor 2017 në FSHNH u zhvillua një leksion i hapur më temë: “Partitë dhe financimi i zgjedhjeve: Standardet ndërkombëtare dhe praktika e mirë” nga doktore e shkencave Lisa Klein.

PARTNERËT E KONSORCIUMIT ERASMUS + KU BËN PJESË EDHE UNIVERSITETI I KORÇËS U TAKUAN NË SPANJË NË KUADËR TË PROJEKTIT TEAVET

Në datat 29- 30 nëntor 2017 në Universitetin e Leon, në Spanjë u zhvillua takimi i parë në kuadër të projektit TEAVET: “Zhvillimi i kompetencave të mësimdhënësit për sistem të përgjithshëm të aftës

DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË PROMOVON UNIVERSITETIN NËPËRMJET VEPRIMTARIVE TË PËRBASHKËTA ME SHKOLLAT E MESME TË QYTETIT TË KORÇËS

Departamenti i Histori- Gjeografisë në kuadër të promovimit të Universitetit "Fan.S.Noli", në datën 12 dhjetor zhvilloi veprimtarinë “Shqipëria në prag të luftës së parë botërore” me pjesëmarrjen e

FILLON BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” DHE KOLEGJIT UNIVERSITAR PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI PRISHTINË

Përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës në datën 22 nëntor 2017, vizituan Kolegjin Universitar për Biznes dhe Teknologji në Prishtinë.

DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË ORGANIZOI PROMOVIMIN E MONOGRAFISË DOKUMENTARO- HISTORIKE “DEVOLLI, RRËNJËT DHE ZHVILLIME HISTORIKE” TË AUTORIT HYSEN KOÇILLARI

Në datën 6 nëntor në sallën “Jorgo Bulo” të FEF, Departamenti i Histori- Gjeografisë organizoi një veprimtari për promovimin e monografisë dokumentaro- historike “Devolli, rrënjët dhe zhvillime his

COORP ZHVILLOI NË UNIKO “DITËN E RRJETIT PËR KËRKIMIN SHKENCOR”

Në datën 5 dhjetor 2017, COORP (Platforma Kërkimore Bashkëpunuese Offline dhe Online) zhvilloi në UNIKO “Ditën e Rrjetit për Kërkimin Shkencor”, kjo në kuadër të qëllimit të COORP-it për të forcuar

Pages

Subscribe to Front page feed

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com