VEPRIMTARITË

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ORGANIZOI “DITËN NDËRKOMBËTARE TË GJUHËS AMTARE” NË BASHKËPUNIM ME SHKOLLAT 9-VJEÇARE TË QYTETIT TË KORÇËS

Universiteti “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari në kuadër të 21 shkurtit “Ditës ndërkombëtare të gjuhës amtare”.

STUDENTËT E UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI" - VIZITË NË KOSOVË

Studentët e Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një vizitë dy ditore në Kosovë.

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” KA LIDHUR MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KOLEGJIN UNIVERSITAR AAB NË PRISHTINË.

Në kuadër të marrëveshjeve ndërinstitucionale, Universiteti “Fan S. Noli”  ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin universitar AAB në Prishtinë.

STAFI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”, VIZITOJNË UBT-NË

Një delegacion nga Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës, kryesuar nga rektori, prof. dr.

Pages

Subscribe to Front page feed

    

VIDEO GALERIA                                           PROGRAMET PROFESIONALE 
                                                                           2-VJEÇARE 2018-2019
 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com