Këshilli i Studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë

Këshillat e studentëve promovojnë dhe koordinojnë pjesëmarrjen e studentëve dhe përfaqësimin e tyre në organet drejtuese të universitetit, si dhe në strukturat mësimore-kërkimore dhe në ato të shërbimeve. Këshilli i Përgjithshëm i Studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” dhe Këshilli i Studentëve të çdo Fakulteti zgjidhet me votim nga të gjithë studentët. Ai ka në përbërje të tij përfaqësues të studentëve nga të gjitha fakultetet. Këshilli Studentor shpreh mendime dhe propozime për të gjitha problemet me interes të përgjithshëm të universitetit, si: për planet dhe programet e studimeve, rregulloret për veprimtaritë mësimore, cilësinë e shërbimeve, zhvillimin e veprimtarive të ndryshme kulturore, artistike, sportive etj.

 


Struktura Drejtuese e Keshillit të Studentëve të FSHNH

Struktura Drejtuese e Këshillit të Studentëve të Fakultetit të Ekonomisë

Struktura Drejtuese e Këshillit të Studentëve të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë

Struktura Drejtuese e Keshillit të Studentëve të Fakultetit te Bujqesise 

Struktura Drejtuese e Keshillit të Studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"


VEPRIMTARI

STUDENTËT E UNIVERSITETIT “FAN |S. NOLI” PRANË VOGËLUSHËVE TË SHTËPISË SË FOSHNJËS "LULET E VOGLA" NË QYTETIN E KORÇËS.

Studentët e universitetit “Fan S. Noli” në bashkëpunim me nxënësit e shkollës “Raqi Qirinxhi”, me rastin e festave të fundvitit kanë qenë pranë vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës "Lulet e vogla" në qytetin e Korçës. Me të ardhurat që siguruan nga shitja e biletave të një shfaqjeje me karakter humanitar, studentët blenë dhurata për fëmijët jetimë të kësaj shtëpie si dhe organizuan një festë modestë për ta. Është e disata herë që studentët e universitetit të Korçës zhvillojnë veprimtari të tilla bamirësie duke qenë sadopak pranë njerëzvë në nevojë.

  

“ TË PRAKTIKOJME SË BASHKU ANGLISHTEN” ËSHTË TITULLUAR VEPRIMTARIA E E ORGANIZUAR NGA KËSHILLI I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

“ Let’s practice English together” - “ Te praktikojme së bashku Anglishten” ishte titulluar veprimtaria e organizuar datat 19-20 Prill 2017 në Universitetin “Fan. S Noli” të Korçës nga Këshilli i Studentëve të këtij Universiteti me mbështetjen e Qendrës së Karrierës dhe Alumni. Kjo veprimtari u zhvillua në fakultetein e Shkencave Natyrore dhe Humane dhe tek Fakulteti i Edukimit e Filologjise, ku morën pjesë studentët e të katërt fakulteteve të këtij universiteti. Përshëndetën veprimtarinë Rektori i Universitetit Prof. dr. Ali Jashari si edhe dekani i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane Prof. dr. Gjergji Pendavinji. Qëllimi i veprimtarisë ishte të promovonte gjuhën angleze dhe t`i motivonte studentët për mësimin e kësaj gjuhe me rëndësi globale. Studentë , pedagogë si edhe disa miq të huaj që jetojnë në Korçë sollën përvojën e tyre personale në mësimin e gjuhëvë të huaja.

    


2 Prill - Dita Botërore e Autizmit.
Në Ditën Botërore të Autizmit, qendra KIDC në bashkëpunim me studentë të Degës Administrim dhe Politika Sociale ( Sara Metanj, Hansi Kapllani Paola Givanović Florian Maloku Fjoralda Liçenji Joel JM ) dhe profesore Maria Dojçe , Iniciuar nga profesore Ciljeta Olli Simaku kanë zhvilluar aktivitetin ndërgjegjësues mbi temën e autizmit tek Fakulteti i 
Shkencave Natyrore dhe Humane. 
Në këtë mënyrë , ata kanë bërë zërin e heshtur të autizmit të dëgjohet dhe të japin jo vetëm një informacion por edhe një inkurajim. Në aktivitet kanë qënë të pranishëm pedagogë,studentë , gjithashtu dhe Nënkryetarja e Bashkisë Korcë nga të cilët u shpreh mirënjohja dhe vlerësimi i tyre.

  

 

KONTAKTE

Sara Metanj

Kryetare e Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail : metanjsara@gmail.com
 

Klaudio Spirollari

Nënkryetar i Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail: k.spirollari@yahoo.com

 

Erotida Sevo

Sekretare e Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail: sevo.erotida@yahoo.com

 

Kristi Bejko

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Bujqësisë

e-mail: kristibejko01@gmail.com

 

Marinela Bogdani

Kryetare e Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë

e-mail: maarjodison9@gmail.com

 

Olsi Nune

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Ekonomisë

e-mail: olsinune@yahoo.com

 

Florenc Duhanxhiu

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Humane

e-mail: florenc40@gmail.com

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet