Departamenti i Shkencave Sociale

Përgjegjës departamenti:  Dr. Magdalini Vampa 

1.  Prof. dr. Gjergji Pendavinji

2.  Prof.as Josif Minga

3.  Doc. Ardian Matka

4.  Dr. Denisa Titili

5.  Msc. Mitjana Profiri

6.  Dr. Maria Dojçe

7.  Msc. Suela Ibraimllari

8.  Msc. Ina Zallëmi

9.  Msc. Eriseld Kalemaj

10. Msc. Alket Dino

11. Msc. Viola Dolani

12. Msc. Jordan Jorgji

13. Msc. Elona Kodhel

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet