- Në vitin akademik 2016-2017 Fakulteti i Ekonomisë jep diploma " Bachelor " për programet e studimit :

Administrim Biznesi në Marketing

Administrim Biznesi në Turizëm

Financë-Kontabilitet

Menaxhim

Administrim Biznesi në Turizëm - Filiali Pogradec

 

- Gjithashtu për këtë vit akademik 2016-2017 Fakulteti i Ekonomisë jep diploma " Master profesional " për programet e studimit :

Master Profesional në Description: http://172.16.0.2/sites/default/files/adobe.gifFinancë-Kontabilitet

Master Profesional në Description: http://172.16.0.2/sites/default/files/adobe.gifAdministrim Biznesi

Master Profesional në Description: http://172.16.0.2/sites/default/files/adobe.gifMarketing.

Master Profesional në Description: http://172.16.0.2/sites/default/files/adobe.gifTurizëm

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet