• INTERVISTË ME REKTORIN E UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI" PROF. DR. ALI JASHARI, NË PËRFUNDIM TË RAUNDIT TË PARË TË REGJISTRIMEVE

  • U ZHVILLUA “DITA AKADEMIKE 2017”- CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE

  • AKREDITIMI I UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI"

  • “STUDENTËT DREJT KËRKIMIT SHKENCOR” KONFERENCË STUDENTORE ME PUNIME TË STUDENTËVE TË PROGRAMEVE BACHELOR DHE MASTER

  • PROF. DR. NASHO JORGAQI I DHUROI UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ARKIVIN E TIJ STUDIMOR PËR JETËN DHE VEPRËN E FAN NOLIT

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com