• U ZHVILLUA CEREMONIA ZYRTARE E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “FAN S.NOLI” TË KORÇËS

  • SENATI AKADEMIK I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS NDEROI ME TITULLIN “DOCTOR HONORIS CAUSA” KAPITENIN DHE PORTIERIN E EKIPIT TË FUTBOLLIT SKËNDERBEU, ORGES SHEHI

  • ZHVILLOI PUNIMET KONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “TEACHING AND LEARNING COMPETENCE- BASED HIGHER EDUCATION CURRICULUM”

  • PREZANTOHET NË DEPARTAMENTIN E GJUHËVE TË HUAJA PLATFORMA E- LEARNING PËR MËSIMIN E GJUHËVE TË HUAJA

  • “VLERËSIMI DHE PERSPEKTIVA E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE TË PSIKOLOGJISË DHE PEDAGOGJISË”- WORKSHOP I PËRBASHKËT I UNIVERSITETEVE TË TIRANËS, SHKODRËS, ELBASANIT DHE KORÇËS

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet