• BISEDË E HAPUR ME TEMË: “JETA AKADEMIKE DHE PËRKTHIMI SI AKTIVITET SHKENCOR DHE LETRAR” ME PROF. DR. ILIA LËNGUN

  • Intervistë me rektorin e universitetit "Fan S. Noli" të Korçës Prof. dr. Ali Jashari në lidhje me programet e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë për vitin akademik 2017- 2018

  • PËRVOJA E QENDRËS SË EKSELENCËS PËR KUALIFIKIMIN E MËSUESVE

  • Konference shkencore per 7-marsin | 6 Mars 2017

  • Prezantohet projekti per Bashkine e re, Galerine dhe Biblioteken | 24.02.2017

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet