• NDIHMA PËR FËMIJËT JETIMË TË SHTËPISË SË FOSHNJËS "LULET E VOGLA" NË QYTETIN E KORÇËS NGA STUDENTË TË UNIVERSITETIT "FAN S. NOLI".

  • Promovohet në Universitetin “ Fan S. Noli “ të Korçës numri i parë i botimit “Art dhe Trashëgimi”.

  • FORUMI I DEBATIT PRANË FAKULTETIT TË SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE KA ZHVILLUAR NJE VEPRIMTARI PËR BASHKIMIN EVROPIAN DHE PROBLEMATIKAT QË LIDHEN ME TË

  • U PROMOVUA NË FAKUTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË LIBRI ME POEZI “HAPJANI DRITAREN PULËBARDHËS”, E POETIT TEODOR LAÇO (PAS VDEKJES).

  • NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE AUTORI ARDIAN VEHBIU PROMOVON LIBRIN E TIJ "KUSURET E ZOTIT SHYTI"

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet