• UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” PARTNER I PANAIRIT TË PUNËS 2017

  • U ZHVILLUA KONFERENCA SHKENCORE ME TEMË: “MITRUSH KUTELI NË 110- VJETORIN E LINDJES”

  • REGJISORI MEVLAN SHANAJ PREZANTOI NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” TË KORÇËS FILMIN DOKUMENTAR KUSHTUAR JETËS SË AKTORIT KORÇAR VANGJUSH FURXHI.

  • HERE NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” ZHVILLUAN SEMINARIN KOMBËTAR ME TEMË: “ RIVLERËSIMI I PROGRAMEVE TË STUDIMIT DHE LIDHJA MIDIS LËNDËS MËSIMORE DHE REZULTATEVE TË TË NXËNIT”

  • FORUM PUBLIK ZHVILLUAR NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet